in

Екшън във влака посред нощ: Агресивен пътник се барикадира в купе и рани полицай

Снимка: Pixabay

Пътник се барикадира в купе на влак и рани с нож полицейски служител. Това съобщиха от полицията. Инцидентът се е случил на  9 април. Тогава е подаден сигнал за буйстващ мъж, който отказвал да слезе от влака. Той отказал да закупи билет по направление София-Силистра.

Заради получения сигнал, около 02:50 ч. екип дежурен наряд от групата за опазване на обществения ред е изпратен на гара Разпределителна.

Въпросният мъж е заплашвал полицай с нож. Заради агресията от страна на агресивния пътник е изпратен втори екип, както и полицаи, които са успели да го неутрализират, докато бил барикадиран в купето на влака.

В това време мъжът е нанесъл порезна рана в коляното на един от полицаите. Освен това се самонаранил в челото, след което бил откаран в болница в Русе. След това е настанен в Център за психично здраве.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.