in

Пребиха жестоко млад мъж пред дома му. След нападението е с опасност за живота

Престъплението станало в нощта срещу 11 април. Тогава криминалистите получили сигнал за млад мъж, открит в безпомощно състояние. Незабавно към адреса били насочени екипи на полицията и Спешна помощ, които заварили потърпевшия в тежко положение. Той не бил в състояние да даде смислени обяснения за получените травми.

След медицински обзор пострадалият бил превозен в столична болница и настанен за лечение, като има опасност за живота му.

Криминалистите образували следствие по случая, в хода на което изяснили първичните условия – нападението е осъществено към 22.35 часа пред дома на мъжа, нанесени са му голям брой удари с корав предмет по главата и тялото. След оглед на местопроизшествието по случая е образувано досъдебно производство.

Последвали ефективни оперативни и процесуално-следствени дейности от проверяващия екип, който открил и задържал причинителят на закононарушението – 24-годишен криминално проявен мъж от Ихтиман.

По публикацията работи: Велислава Велева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/