in

Момиче от Варна с трогателен жест: Иска да зарадва абитуриентка в нужда за предстоящия й бал (СНИМКИ)

Пост в една от варненските групи в социалната мрежа събуди много усмивки и положителни реакции. Става дума за младо момиче, което иска да зарадва абитуриентка в нужда за наближаващите балове през месец май. По този повод, тя публикува пост, в който предлага своята рокля на момиче, което завършва, но няма финансова възможност за такава покупка.

По повод наближаващите абитуриентски празници искам да подаря роклята си на момиче, което тази година завършва, но няма финансовата възможност да си купи! Всеки заслужава да се почувства специален на този ден и ще бъда изключително щастлива, ако успея да допринеса за това.“, пише Вики С в групата “Забелязано във Варна.“ Размерът на роклята в XS.

 

Снимка: Забелязано във Варна/ Вики С.

Роклята е много специална за мен. Спомням си аз колко се вълнувах за бала си. Като всяка абитуриентка исках да съм най-красива, с най-хубавата рокля. Затова сега искам да направя щастливо друго момиче и то да изживее същите хубави емоции като мен. Всеки решава дали да задържи, да продаде или да подари балната си рокля- важно е кой избор ще го направи щастлив! Мисля, че това е най-добрата постъпка. Можем да забогатеем душевно от това, че ще направим щастлив някого!

 

Снимка: Вики С.

“Ако познавате момиче, което има тази нужда, свържете се с мен. За снимки и повече информация около роклята пишете на лично, призовава в края на своя пост тя.

Публикувано от Вeлислава Велева