in

Тази събота HOOK отваря риболовен шоурум във Варна

Снимка: Hook - Варна

Ако сте почитател на риболова, не пропускайте да посетите откриването на първия по рода си риболовен шоурум във Варна

Прекарайте почивката си пълноценно, като се отдадете на любимото си хоби и се докоснете до едни от най-добрите продукти на пазара. Риболовен магазин Hook ще ви предостави възможност да се докоснете до желаните от вас въдици, макари, палатки, чадъри, сигнализатори, столове и всички други риболовни принадлежности, от които може да имате нужда. 

На 22 април от 13:00 часа всеки желаещ може да посети откриването на новия риболовен шоурум на ул. „Цар Иван Шишман 13“ (до хотел Акрополис), да се запознае с асортимента, да участва в специалните празнични томболи и да се срещне с големия шампион – Богдан Драган! 

Hook присъства на българския пазар от 2015 година и с натрупания до момента опит екипът решава да открие шоурум с цел разширяване на предлагания от тях асортимент на принадлежности за риболов на шаран. Създаването на специален шоурум за този вид риболов е с цел да се обособи споделено място, на което всички клиенти на Hook да открият нужните принадлежности за успешния риболов.

Освен че ще можете да разгледате голямото разнообразие от рибарски принадлежности на едни от най-известните марки на пазара, по време на откриването ще имате възможност и да се възползвате от ексклузивните промоции на повече от 1500 продукта. 

Екипът на риболовен магазин Hook се е погрижил да раздаде много награди, да подготви множество приятни изненади за посетителите, както и да организира томбола за две награди – ваучер на стойност 1000 лв., който ще бъде поднесен на големия победител под формата на чек на 22 април.

Как можете да се включите в томболите на Hook?

Всеки, направил покупка на стойност над 200лв. от физическия магазин на бул. „Приморски“ 23 или от онлайн магазина hook.bg, ще участва в томболата за един от два броя ваучери на стойност 1000 лв. 

А всеки, който е осъществил покупка на стойност под 200 лв. от физическия магазин или онлайн, ще участва в томболата за 10 страхотни награди – риболовни принадлежности.

* На 22 април на откриването на шоурума ще бъдат изтеглени победителите от двете томболи за пазарувалите от физическия магазин за повече или по-малко от 200лв.

* А победителите от двете томболи за пазарувалите от онлайн магазина ще бъдат изтеглени 24 април на живо във Facebook страницата на Hook.

Но определено една от най-вълнуващите изненади, които от Hook са подготвили за вас, е специалният гост на откриването, а именно Богдан Драган – големият шампион от Румъния с 5 национални титли и златен медал от Световно първенство. Всеки присъстващ на откриването ще има възможността да се срещне с него лично и да научи най-големите тънкости в света на риболова.

Освен че самият Богдан Драган ще бъде специален гост на събитието, всеки ще има възможност да се запознае отблизо и с неговия бранд за риболовни принадлежности – BD Baits. Бранда можете да откриете единствено във физическия или онлайн магазин на Hook, тъй като те са ексклузивни представители за цяла България.

Основните принадлежности, които ще бъдат изложени, ще бъдат насочени към шаранджийски риболов, а някои от водещите марки, които ще откриете там са – FOX, Avid Carp, Sportex, FeedStimulants, Okuma, FL, RidgeMonkey, Korda, Korum.

Затова заповядайте на 22 април (събота) от 13:00 часа, за да откриете много повече от риболовни принадлежности! В новия шоурум на ул. “Цар Иван Шишман” 13 ще ви очакват съмишленици, с които да обмените полезен опит и идеи за вашия следващ риболовен излет. 

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/