in

Дрифт с кауза: Благотворително състезание на летище Лесово в помощ на децата на загинали полицаи (ВИДЕО)

Кадър:vbox

Дрифт шоу в кауза ще се проведе на летище Лесново в Елин Пелин. Всички желаещи, които искат да усетят тръпката, могат да се включат в тази благородна кауза. Tенчо Тенев, експерта по пътна безопасност разказа повече за инициативата.

 

“Тази инициатива е нова, като чрез нея всички млади хора могат да изкарат своя адреналин на пистата по този позволен начин, а не на пътя, а ужаса по пътищата постоянно се разраства.“

Зрелищен дрифт, високи скорости, пушек от въртене на гуми! Това обещават организаторите на всички, които ще посетят благотворителното шоу за събиране на средства за деца на загинали служители на МВР.

Демонстрациите и състезанията ще се проведат на летище Лесново край Елин Пелин. Професионални пилоти ще повозят всички, които имат желание да усетят тръпката от дрифта.

По публикацията работи: Велислава Велева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/