in

Треньор по самбо уби 7-годишен свой ученик

Колаж: Редакция "Нова Варна"

Детето е починало по време на тренировка по самбо, в следствие на опасна хватка, която му приложил неговият треньор Мехман Халилов. Той е счупил врата на своя едва седемгодишен ученик – Фарид Бакаров. 

По време на заниманието Халилов, бронзов медалист от Европейските игри в Минск през 2019 г., е приложил опасен прийом на малкия си ученик, при който е счупил врата му, пише в информацията. Фарид Бакаров спешно е откаран в болницата в Сумкаят, но лекарите не са успели да спасят живота му.
Самият Мехман Халилов е арестуван в качеството си на заподозрян за умишлено нанасяне на телесна повреда, довела до смъртта на потърпевшия.

28-годишният Халилов е треньор на деца и национал на Азербайджан по самбо. Той е двукратен бронзов медалист от европейски първенства. Носител е на световната купа за 2019 г.

По публикацията работи: Венета Николова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/