in ,

Варна с нов рекорд по събиране на капачки за благотворителност

Снимка: Фейсбук "Аз Вярвам и Помагам"

Организаторите на благотворителната инициатива „Аз Вярвам и Помагам“ съобщиха на страницата си във Фейсбук, че е постигнат нов рекорд за Варна по количество събрани пластмасови капачки. Ето какво споделят те:

„За нас от благотворителна кампания за събиране на капачки и стотинки „Аз Вярвам и Помагам“ е изключителна радост да Ви споделим, че заедно с Вас успяхме да съберем и предадем за рециклиране рекордните 31 ТОНА КАПАЧКИ на събитието ни от 29.04.2023 г. пред Катедралата в град Варна!

До този момент от началото на кампанията за първи път успяхме да постигнем резултат РЕКОРД от 31 000 кг капачки в период от само 6 месеца!
Благодарим на всеки, който е заедно с нас в подкрепа и помощ събирането на 500 000лв и #каузаполовинмилион в помощ на хиляди бебета, деца и възрастни!“

От медия „Нова Варна“ сме горди, че варненци откликват вече с години на тази прекрасна благотворителна инициатива и даже стават все по-активни от всякога. Както казва девизът на организаторите на събирането на капачки – продължаваме обединени.

Публикувано от Венета Николова

Магистър по „Публична комуникация“ от ФЖМК към СУ „Св. Климент Охридски“. Варненка, майка на едно дете, работила в сферата на връзките с обществеността (PR).