in

На извънредно заседание днес Министерски съвет ще решава да разположи ли военен полигон на нос Шабла

Снимка: Община Шабла

До извънредното заседание на служебния Кабинет се стигна след вчерашното изслушване на премиера Гълъб Донев в Народното събрание.

По изключение днес, в четвъртък, изпълнителната власт се събира за Министерски съвет. Причината за това е, че вчера министър-председателят Гълъб Донев беше в Народното събрание. Засега в дневния ред са включени 30 точки, сред които и обсъждане дали да бъде разположен полигон на армията в района на нос Шабла.

Освен това ще бъде разгледан и Проект на решение, предложен от министъра на регионалното развитие и благоустройството, за одобряване на Морски пространствен план на Република България за периода 2021-2035 г.

Впечатление прави началната дата на този Проект за решение. Все по-осезателно се усеща, че държавното управление закъснява с изпълнението на важни задачи.

По публикацията работи: Венета Николова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/