Категории: Любопитно

Идва големият финал на „Ергенът“: Какво предстои да видим?

Реклама

Тази седмица предстои да станем свидетели на изключително емоционални финални епизоди на тазгодишния сезон на романтичния реалити формат „Ергенът“. Пианистът Евгени Генчев вече е изправен пред най-трудното си решение до този момент – да избере своя спътница в живота измежду трите красиви финалистки Елена, Валерия и Микаела.

В Четвъртък се очертава виртуозът Евгени Генчев да отправи официално предложение за брак на една от тях.

„От 25 жени, с които имах възможност да се запозная в това приключение тук, с Елена, Микаела и Валерия успяхме да постигнем най-голяма близост и да създадем най-силна връзка. И трите са изключително различни, но същевременно притежават много ярка индивидуалност, чар и красота. Изборът ми не е труден, а направо невъзможен. Бурята от емоции, която и трите предизвикват у мен, заглушава и разум, и ум… дори сърцето“, споделя Евгени Генчев на прага на съдбоносния си избор.

Пианистът е подготвил специални изненади за трите финалистки, а първата от тях е среща с най-близките им, които ще ги посетят в имението, за да им окажат подкрепа и да им дадат съвет.

Пред майка си и най-добрата си приятелка Елена ще признае, че е влюбена както никога досега, а Микаела няма да сдържи емоциите си от сантименталния жест, който доведеният ѝ баща ще направи специално за Евгени.

Валерия пък ще бъде посъветвана от майка си да остави на по-заден план каузата си, ако иска наистина да задълбочи отношенията си с пианиста.

Ергенът ще отведе и трите красавици на вълнуващи индивидуални романтични срещи из най-красивите кътчета на Средиземноморието, а в края на вечерта (в сряда) зрителите ще станат свидетели на последната за сезона Церемония на розата, белязана от тъга и разочарование, след като музикантът обявява решението си с коя от тях да се раздели на крачка от големия финал.

Развръзката предстои в четвъртък (18 май) със специален тричасов епизод. Тогава в имението на любовта ще пристигнат родителите на Евгени, които ще се запознаят с двете участнички, стигнали до заключителната фаза в надпреварата за сърцето на техния син.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Голям пожар блокира магистралата

Стана ясно, че голям пожар е избухнал на автомагистрала "Тракия" в района на Пазарджик, посока…

преди 15 минути

Утре имен ден празнува едно много интересно име

Утре, на 22  септември православният календар отбелязва Преп. Йона. (Йон означава гълъб). Имен ден празнува…

преди 2 часа

Какво ще бъде времето по Северното Черноморие в неделя

През нощта ще се изясни почти над цялата страна. По Черноморието ще духа слаб вятър…

преди 2 часа

Балчик празнува 84 години от връщането към пределите на България

На 21 септември 2024 г., традиционно бе отбелязана годишнината от връщането на град Балчик към…

преди 2 часа

България се готви да посрещне един от най-великите си дни

Независимостта на България е провъзгласена на 22 септември (5 октомври нов стил) 1908 година в…

преди 2 часа

До часове настъпва астрономическата есен в България

Астрономическата есен през 2024 година настъпва на 22 септември в 15:43 часа и свършва на…

преди 2 часа