in

Извършиха атентат срещу Красимир Каменов-Къро

Снимка: Interpol

Атентатът е бил извършен в Южна Африка. По информация на bTV, при атака в къщата им в Претория са убити той и съпругата му.

Засега българските власти отказват официална информация.

НОВА ИНФОРМАЦИЯ: Масова стрелба при убийството на Къро. Намерени са 4-ри трупа в Кейптаун на българи. 2 жени и 2-ма мъже

Припомняме, че бизнесменът Красимир Каменов по прякор Къро беше обявен за издирване с червена бюлетина на Интерпол по искане на българските власти. Каменов се издирва по подозрения за заплаха за убийство, изнудване и убийство.

Къро е обвиняем в подбудителството на бившия полицай Любомир Иванов, който беше застрелян в столичния квартал „Лозенец“ миналата година.

От години Каменов живее извън България, като неофициално се знаеше, че се е установил в Южна Африка – но продължава да притежава дружества в страната.

Той е и „главно действащо лице“ в записите, с които главният прокурор Иван Гешев обяви, че има заговор на „олигарси и мафията“ за свалянето му от власт.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/