in ,

Масова стрелба при убийството на Къро. Намерени са 4-ри трупа в Кейптаун на българи. 2 жени и 2-ма мъже (ВИДЕО)

Колаж: Нова Варна

По последна информация от местните медии в Кейптаун timeslive.co.za е имало масова стрелба при предполагаемото убийство на Красимир Каменов по прякор Къро.

По непотвърдена информация убити са  Красимир Каменов по прякор Къро, жена му, детето му и детегледачката. От местната медия съобщават, че криминалистите на място на местопрестъплението са се натъкнали на масова стрелба в престижното предградие Констанция в Кейптаун.

Съобщава се за четири тела, за които се предполага, че са от български произход.
„Около 8.20 сутринта бяха открити телата на две жени и двама мъже на възраст между 40 и 50 години с огнестрелни рани. Смята се, че жертвите са от български произход“, каза говорителят на полицията в провинцията полковник Андре Траут.

„Полицията беше извикана на местопрестъплението, след като беше подаден сигнала. Мотивите за множеството убийства все още не са установени, като детективите работят усилено в търсене на улики. Детективите за тежки и жестоки престъпления са започнали разследване.

Извършиха атентат срещу Красимир Каменов-Къро

Припомняме, че бизнесменът Красимир Каменов по прякор Къро беше обявен за издирване с червена бюлетина на Интерпол по искане на българските власти. Каменов се издирва по подозрения за заплаха за убийство, изнудване и убийство.

 

Прокуратурата е започнала три нови разследвания за търговия с влияние, свързана с отстраняване на магистрати и висши полицаи, за извършени пет убийства и един опит за убийство, както и за данъчни престъпления, като всички те са свързани с престъпна група около издирвания Красимир Каменов-Къро.

Това съобщиха днес от държавното обвинение и публикуваха нова порция записани разговори и онлайн комуникации между свидетели и участници в престъпната група. Разследванията са започнали, след като прокуратурата е отделила материали от досъдебното производство за пране на пари и данъчни престъпления, за което беше съобщено миналия месец, когато отново бяха изнесени данни от комуникации на обвиняеми . По това дело е задържан и обвинен Дилиян Георгиев, а за издирване е обявен Овидиу Семенеску. От прокуратурата днес казаха, че е обвинен и Тони Иванов, който се укрил в Испания, но е бил задържан там след издадена европейска заповед за арест.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/