Категории: България

Радостин Василев разкрива записи на живо (ВИДЕО)

Реклама

Започна провеждането на пресконференция на Радостин Василев. Депутатът обяви, че напуска ПП-ДБ и изнесе запис от Националния съвет на ПП

Припомняме, че снощи съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков предупреди, че днес депутатът от неговата група Радостин Василев ще покаже пред медиите 4-минутен монтаж на 10-часови записи, които е правил на групата на ПП и „Демократична България“ в офисите на формациите и в парламента.

„Аз не мога да подкрепя коалиция между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС. Затова ще напусна парламентарната група на ПП. Това е предателство спрямо голяма част от българските избиратели. ПП са отговорни пред стотици хиляди българи“, посочи Радостин Василев в началото на пресконференцията.

„Не можем да бъдем конструктивни с мафията и да застанем на страната на ГЕРБ“, каза още Василев.

„Кирил Петков ни обясняваше, че трябва да обясняваме на обществото, че това не било коалиция с ГЕРБ. Прощавайте, но не мога да лъжа обществото. Истинското задкулисие и омерта се нарича ГЕРБ и ПП-ДБ“, категоричен е Василев.

„В неделя, на 21 май, получих имейл, че в 22.00 часа в неделя ще се проведе Национален съвет и това ще бъде изключително важно събитие, което ще се проведе онлайн. А някакви хора, по-близки до Кирил Петков, ще са на Чаталджа. Аз издържах да го слушам до 00:30. Записах Националния съвет, събитие, което се провежда между 50 човека и си легнах. От 00:30 до 03:30 ч. записът е изключително отвратителен. Станах сутринта в понеделник и изслушах този запис“, обясни Радостин Василев и каза, че ще предостави целия запис на медиите.

„Ще ви пусна да чуете един кратък пасаж, за да чуете намеренията на Националния съвет на ПП. Успокоявам Кирил Петков, че този запис не е от спални, от офиси и т.н., а е от Националния съвет. Представям си какво си говорят в тесен кръг с Асен, Лена и Лорер“, коментира Василев.

Това са думи, записани от Националния съвет на ПП, които по думите на Радостин Василев, не са манипулирани:

„Говорено е, че службите ще бъдат сменени, ако сме в ротация“, коментира Петков. Имената са синхронизирани с посолството“, казва Асен Василев.

„По предложение на министър-председателя парламентът ще избере шефовете на ДАНС, ДАТО, главен секретар на МВР, НСО, военно контраразузнаване. Това ще са хора, одобрени от посолството“, обяснява бившият финансов министър и казва: „Това правителство ще продължи до момента, до който Борисов се страхува от Гешев и президента. Борисов с днешна дата каза, че не иска да има главен прокурор.“

„Истината е, че цялата схема, която направихме, през всички тези години, интелектуалците са 7%. Направихме ала-бала през президента“. 

„ГЕРБ не е реален враг, ГЕРБ бил маркетингов враг“, коментира възмутен бившият спортен министър по адрес на думите на Кирил Петков.

Според Радостин Василев в „Промяната“ няма никаква промяна, а договорки с Бойко Борисов. Според Радостин Василев Кирил Петков е извършил предателство.

След края на пресконференцията, целият запис ще бъде разпратен по редакциите на абсолютно всички български медии. По този начин щяло да се докаже, че няма нищо монтирано по записа. Към медиите бе отправен следният призив: „Публикувайте записа едно към едно!“

 

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Честит рожден ден на Андреа Бочели

На днешната дата е роден Андреа Бочели. Той е роден на 22 септември 1958 г.…

преди 4 часа

Идве сезонът на киселото зеле. Кога да го слагаме

Есента дойде, а след нея и зимата. А това е времето и на киселото зеле.…

преди 4 часа

Земетресение удари Босна и Херцеговина

Земетресение е регистрирано днес следобед в Босна и Херцеговина и в Хърватия, съобщи Европейско-средиземноморският сеизмологичен…

преди 4 часа

Колко пияни и дрогирани изловиха по пътищата на страната

14 130 моторни превозни средства са проверени в рамките на разпоредената специализирана полицейска операция за…

преди 6 часа

След полови век арестуваха мъж, извършил две убийства

Италианската полиция арестува в Рим мъж, обвинен в извършването на две убийства в Мелбърн, Австралия,…

преди 6 часа

Почина един от най-известните български художници

“Почина Иван Вукадинов - патриархът на съвременното ни изкуство! Дистанцията, с която той се разграничи…

преди 7 часа