Категории: България

Радостин Василев: Това, което направих, не го е правил никой български политик (ВИДЕО)

Реклама

Такъв коментар направи вече независимият депутат Радостин Василев. Той заяви, че е започнал да получава сериозни заплахи, след като обявил извънредната пресконференция за миналия петък, както и след провеждането й, когато показа записите от заседанието на Националния съвет на ПП

„Фактически досъдебното производство е за принуда, а не за заплаха. Това е нещо по-различно. Но аз получавам заплахи и в момента от различни места. Не мога да кажа откъде, защото ще попреча на разследването. Истината е, че това, което направих, мисля, че не го е правил никой български политик и то предизвика не „да хвърлим камъче в блатото“, а направо „да вкараме багер в блатото“ и да го изринем, за да видим какво е истинското лице на българската политическа класа. Направил съм го с всички рискове, които крие това нещо. Не се срамувам по никакъв начин“, коментира Радостин Василев, който вече е независим депутат, а не част от ПП-ДБ.

„Аз от Кирил Петков и Асен Василев не съм бил заплашван. Сигнали срещу тях не съм подавал, защото няма за какво“, коментира Василев. Той обясни, че служителите на МВР, които го охраняват, са с него 24 часа, защото продължава да получава заплахи.

„Не съм принуждаван от никого. Пуснал съм го с ясното съзнание да покажа на обществото какво следва. Никой не ме е провокирал. Нито съм принуждаван да пускам, нито съм принуждаван да не пускам. Аз съм заплашван заради действията ми след като обявих пресконференцията и след това, след като пуснах записа“, допълни Василев.

Радостин Василев категорично отрече президентът Румен Радев да стои зад решението му да представи записа пред обществото и нарече тези твърдения „лъжа“.

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

„БСП – Обединена Левица“ се регистрира за вота във Варна: Водачът на листата е Борислав Гуцанов

Разединението е зад гърба ни, тръгваме заедно и ще се борим за всеки глас, каза…

преди 32 секунди

Премиерът Главчев в Ню Йорк: България подкрепя реформата на ООН

Служебният министър-председател на България Димитър Главчев отиде на Срещата на върха в Ню Йорк. Там…

преди 21 минути

Какво ще бъде времето днес по Черноморието

Днес ще бъде предимно слънчево. Временни увеличения на облачността ще има над Източна България. Максималните…

преди 3 часа

Честит рожден ден на Андреа Бочели

На днешната дата е роден Андреа Бочели. Той е роден на 22 септември 1958 г.…

преди 14 часа

Идве сезонът на киселото зеле. Кога да го слагаме

Есента дойде, а след нея и зимата. А това е времето и на киселото зеле.…

преди 14 часа

Земетресение удари Босна и Херцеговина

Земетресение е регистрирано днес следобед в Босна и Херцеговина и в Хърватия, съобщи Европейско-средиземноморският сеизмологичен…

преди 14 часа