in

Руски политик: Три дрона са свалени над резиденцията на Путин в Москва

Кадър: Youtube/Sky News

Александър Хинщейн, който е виден руски политик, съобщи, че три от свалените дронове вчера, са били над престижното предградие Рубльовка, където се намира и резиденцията на Путин. Там се намирало жилище и на Медведев

Високопоставен руски политик заяви, че три дрона, свалени над Москва вчера, са били над престижното предградие Рубльовка на руската столица, където се намира официална резиденция на президента Владимир Путин, предаде Ройтерс.

По-рано руското министерство на отбраната съобщи, че противовъздушната отбрана е унищожила всичките осем безпилотни летателни апарати, използвани при атаката, за която обвини Украйна.

В публикация в „Телеграм“ Александър Хинщейн, виден член на руския парламент от управляващата партия „Единна Русия“, каза, че три дрона са били свалени над Рубльовка, само на 10 минути път с кола от резиденцията на Путин в Ново Огарьово.

Следственият комитет на Русия, който започна проверка на инцидентите, потвърди, че безпилотните летателни апарати са били свалени над Одинцовски район, който включва Рубльовка.

Освен Путин, бившият президент Дмитрий Медведев и министър-председателят Михаил Мишустин също притежават жилища в Рубльовка, така както и много от най-богатите бизнесмени в Русия, съобщава БТА.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/