Категории: Любопитно

Американски професор е на 100% сигурен, че извънземни са идвали на Земята и дори живеят сред нас

Реклама

Според професор Гари Нолан от Станфордския университет в Калифорния, САЩ, извънземните са съвсем реални, но и не само това. Професорът вярва, че те дори живеят сред нас на Земята и го правят от дълго време. Професор Гари Нолан изтъкна създаването на Службата за разрешаване на аномалии, в подкрепа на твърденията си

Вестник „Ню Йорк пост“ съобщава за коментарите на професор Нолан по време на сесия на конференцията „Salt iConnections“ в Манхатън.

Д-р Гари Нолан определено се чувства доста уверен в твърденията си, тъй като когато модераторът го помолил да каже каква е вероятността извънземни да са посетили Земята, Нолан отговорил: „100%“. За да подкрепи твърденията си, той посочил факта, че миналата година е създадена Службата за разрешаване на аномалии. Службата за разрешаване на аномалии е отдел към Службата на министъра на отбраната на САЩ и задачата ѝ е да разследва неидентифицирани летящи обекти и други неидентифицирани въздушни явления от въздуха, морето, космоса или земята.

Службата за разрешаване на аномалии във всички области е предшествана от Оперативната група за неидентифицирани въздушни явления в рамките на Службата за военноморско разузнаване, която до голяма степен изпълнява същата функция. Вероятно е обаче тези служби да са създадени по-скоро от съображения за национална сигурност, а не като правителствени ловци на извънземни. И все пак, ако в САЩ бъдат открити извънземни, това вероятно ще е организацията, която първа ще разбере за това, съобщава БГНЕС.

Повечето от разследванията, започнати от Службата за разрешаване на аномалии, обикновено имат доста прозаични решения, като например метеорологични балони. Винаги обаче е възможно отворените в момента и необяснени случаи да имат разрешения, които да сочат към извънземни. Някои от докладваните неидентифицирани аероплани (UAP – unidentified ariel phenomena) демонстрираха необичайни летателни характеристики или възможности за изпълнение, така че ще си струва да ги наблюдаваме.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Това е най-вкусната и лесна баница за почивните дни

Когато има повече почивни дни сме свикнали да си приготвяме вкусни гозби у дома. А…

преди 13 часа

Кога е Димитровден. И какви са вярванията за този празник

На 26 октомври отбелязваме Димитровден. У нас народният култ към Свети Димитрий го представя като…

преди 14 часа

Силна буря помете Халкидики

Стана ясно, че силна буря връхлетя Халкидическия полуостров в Гърция. На места има наводнени пътища.…

преди 14 часа

Почина един от най-великите актьори за всички времена

Дейвид Греъм, актьорът, който озвучаваше герои в телевизионни сериали, сред които „Прасето Пепа“ (Peppa Pig),…

преди 14 часа

Защо сменяме времето два пъти в годината

Остава много малко до поредното преместване на стрелките на часовниците. Това ще се случи в…

преди 14 часа

Голям пожар блокира магистралата

Стана ясно, че голям пожар е избухнал на автомагистрала "Тракия" в района на Пазарджик, посока…

преди 14 часа