Категории: Любопитно

Няколко неподозирани неща, които можем да направим, ако често ни боли глава

Реклама

Главоболието е често срещано състояние, което може да се появи по най-разлини причини. То може да бъде породено от стрес, дехидратация, работа с компютри, липса на витамини, някаква болест и куп други причини. В статията са представени няколко трика, които можем да изпробваме при често главоболие, които не са базирани на медицина, а на фън шуй

Много често хората имат неразположение и главоболие и то без особена причина. На работа те не се уморяват, а в живота като цяло всичко е добре, но по някаква причина имат главоболие. Ако имате подобен проблем, тази статия ще ви помогне да го разрешите. Ако сте напълно здрави, тогава е много вероятно правилата на фън шуй да ви помогнат да победите главоболието и да се отървете от умствената мръсотия, съобщава сайтът Актуално.

Активирайте здравната зона

Здравната зона се намира в самия център на апартамент или къща – на мястото, където се събират всички стаи и помещения. Важно е тази зона да се поддържа чиста. Това правило е от първостепенно значение. Мръсотията и безпорядъкът в центъра на вашия дом е основна причина за неразположение като цяло и по-специално за главоболието. Също така здравната зона трябва да е добре осветена. Ако е тъмно, не забравяйте да монтирате източници на изкуствена светлина там. Не трябва да има нищо излишно и ненужно. Също така се опитайте да не го пълните с ненужни аксесоари и не бива да закачате огледала.

Намерете правилното място за спане

Сънят и нашето здраве са много важни. Ако човек спи в неподходяща среда, тогава през деня се чувства уморен и може да има главоболие. Проверете мястото си за спане за тези прости правила: Не трябва да има огледала пред вас – нито отпред, нито отзад . Огледалото е мощен източник на енергия, следователно, поради местоположението си в краката или над таблата, може да се чувствате нервни, да спите по-лошо, да имате по-често лоши сънища. Не спете с глава към прозореца. Разположете леглото така, че да спите в другия край на стаята, но не в самия й център. Това ще подобри съня и ще ви помогне да спите по-добре; Не поставяйте много растения в спалнята. В тази стая може да има някакво растение със светлинна енергия, но не трябва да насилвате целия перваз на прозореца с цветя. Изберете правилната цветова схема за стени, подове и постелки. Най-добрите нюанси за спалнята: бяло, сиво, синьо, зелено, розово, пясък, бледо розово.

Проветрете помещението

Силата на елемента Въздух е много важна. Ако искате по-малко главоболия, трябва да проветрявате по-добре жилищното или работното си пространство. Не забравяйте да правите това възможно най-често, но внимавайте да не настинете.

Отървете се от нещата, които не харесвате

Със сигурност имате подаръци от неприятни хора: сувенири или просто неща, които не ви принадлежат. Ако в къщата ви има нещо, което ви свързва с неприятен човек, напомня ви за някакви негативни събития, тогава силно ви съветваме да се отървете от това, но възможно най-скоро.

Носете повече жълти и сини дрехи

Възможно е главоболието ви да е свързано със стрес. Най-хубавото е, че синият цвят изчиства ума от стрес и негативност. Намалява нервността, дава спокойствие и помага да се отпуснете, ако нещо не особено приятно се случва в живота ви в момента. Жълтият цвят просто повдига настроението и прави човек по-позитивен. Възможно е това да ви помогне да победите неразположението и главоболието, свързани с лошо настроение и емоционално прегаряне.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Ще осветят в зелено щаба на ВМС във Варна

Щабът на ВМС ще бъде осветен в зелено в подкрепа на хората, страдащи от митохондриални…

преди 2 часа

Временно затварят за посетители басейн във Варна

От днес (20 септември) до 24 септември (вторник) басейн "Алекси Алексиев" ще бъде затворен за…

преди 2 часа

Смерч вилня в Югоизточна България

Смерч вилня в Югоизточна България. Явлението беше наблюдавано днес до село Резово, община Царево, област…

преди 2 часа

И утре продължават довършителните работи по настилката на ул. „Прилеп“ във Варна

Ремонтните дейности в местност "Пчелина" продължават и утре, научи медия "Нова Варна". Припомняме, че за…

преди 2 часа

От МВР обявиха колко средства са постъпили от наложени наказания по Закона за движение по пътищата от 13 до 19 септември

От пресцентъра на МВР предоставиха за медия "Нова Варна" обобщени резултати от специализираната полицейска операция…

преди 2 часа

Гигантско бебе пингвин изуми всички с размерите си: Тежи колкото майка си и баща си взети заедно

Кралското пингвинче Песто е необичайно голямо. Неговите размери го превърнаха в истински хит в социалните…

преди 3 часа