in

Депутатът с поискания имунитет заради блудство с дете: В дъното на това нещо стои моят развод. Нищо от казаното не е вярно (ВИДЕО)

Кадър: Facebook/Новините на NOVA

Както ви съобщихме по-рано днес, Прокуратурата поиска имунитета на депутат за блудство с дете. Става въпрос за народният представител от ГЕРБ-СДС Даниел Александров. Той даде своят първи коментар след случилото се

„В дъното на това нещо стои моят развод, който е вече от месец и половина – два. Опитах да го запазя в тайна, да не излиза по медиите, но уви“, започна Даниел Александров пред журналисти.

Извънредно: Прокуратурата поиска имунитета на депутат за блудство с дете

„Нищо от това, което е написано по мой адрес, не е вярно. Стоя зад името си и всичко това ще се докаже в съда“, каза още той.

„Оттук насетне не искам да намесвам съпругата си, защото тя е майка на моето дете и ще гледам да запазя нейното достойнство“, посочи депутатът.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.