in

Медведев: Трябва да спрем врага и след това да започнем настъпление

Снимка: Facebook/Дмитрий Медведев

Това обяви бившият руски държавен глава и настоящ заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев. Според него целта на Украйна и на Запада е, да заличи напълно Русия

Днес бившият президент на Русия Дмитрий Медведев заяви, че изглежда, че Украйна е започнала дългоочакваната си контраофанзива и че Москва трябва да отговори със собствена офанзива, след като отблъсне силите на Киев, предаде Ройтерс.

„Врагът отдавна обещава голямо контранастъпление. И изглежда, че вече е започнал нещо такова“, каза заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев.

Според него Киев нямал друг вариант, освен да атакува, защото по такъв начин щял да оправдае получаваните от Запада пари и оръжия.

„Трябва да спрем врага и след това да започнем настъпление“, заяви Медведев.

Медведев каза, че целта на Русия не е само да „освободи своите земи и да защити своя народ“, а и напълно да свали „нацисткия киевски режим“.

Неговото мнение е, че Украйна и западните държави искат да заличат Русия от лицето на Земята.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/