in

Учение „Шабла“ 2023: Демонстрира се постигнатото ниво на подготовка при изпълнение на експериментални и бойни стрелби (СНИМКИ)

Колаж: "Нова Варна"

Провежда се заключителен етап на тактическото учение с бойни стрелби „Шабла“ 2023. На събитието присъства началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов 

Началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов присъства на заключителния етап на тактическите учения с експериментални и съвместни бойни стрелби на формирования за противовъздушна отбрана от Българската армия и авиационни формирования от ВВС с международно участие „Шабла – 2023”.

Началникът на отбраната след учението „Шабла“ 2023: Горд съм от демонстрираните старание и умения от военнослужещите (СНИМКИ)

Той се провежда днес (8 юни) от 10.00 ч., на зенитния полигон на Военновъздушните сили – Шабла.

В присъствието на висши офицери от Въоръжените сили, представители на държавни институции и на медии, участниците в тактическите учения демонстрират постигнатото ниво на подготовка при изпълнение на експерименталните и бойни стрелби.

Официалната церемония по посрещане на началника на отбраната започна в 10.00 ч. на 8 юни 2023 г. Стрелбите се провеждат от 11.00 до 14.00 ч.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.