in

Куче нахапа жестоко 4-годишно детенце във Велинградско: Докара му ужасяващи рани по главата (СНИМКА)

Снимка: Pixabay

В късния следобед на 4-ти юни (неделя) дете на 4 годинки е прието в болница с ужасяващи разкъсни наранявания по цялата глава, с множество ухапвания от куче. От МБАЛ-Велинград споделят, че детето е прието с големи тъканни дефекти и липси, с риск от развитие на инфекции. Инцидентът с малкия Румен се е случил в местност Превала, Община Батак.

От болницата съобщават, че е започнало своевременно лечение, съобразено с всички медицински стандарти, от хирургичен екип – д-р Георги Шопов и д-р Кемал Аликов.

„Извършени са неколкократни оперативни процедури, целящи саниране и ликвидиране на възможни усложнения, както и пластично-реконструктивни операции за възстановяване на тъканните поражения“, посочват от здравното заведение.

За щастие към настоящия момент детето е стабилизирано, в добро общо състояние. Възстановяването върви гладко и предстои изписване.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.