in

Мария от Варна – майка на две деца, отново има нужда от помощ, в борбата с рака

Снимка: Facebook

Преди четири месеца ви запознахме с историята на една майка на 48 години от Варна. Нейното име е Мария и за съжаление е диагностицирана с тежка диагноза – рак. Тогава нейни близки се обърнаха към екипа на медия „Нова Варна“ за съдействие, за да може Мария да продължи да се грижи за двете си деца

Четири месеца по-късно жената отново има нужда от помощ. Нейна близка отново се свърза с екипа ни, за да помоли за помощ. Тя разказва, че нужните средства за Мария са били събрани през месец февруари, след което се е случила плановата операция, но месец след това състоянието на жената се влошило. Открити са още две туморни образувания. Близката на Мария казва, че операция не може да бъде направена, но е необходима химиотерапия, а средства по сметката вече няма.

Майка от Варна на две деца се бори с коварна болест: Спешно има нужда от помощ

„Здравейте, отново се обръщаме към вас, за да помогнете. 

Спешно се налага да подновим кампанията по събиране на средства в помощ на Мария! След двуседмичния й престой в Мемориал Истанбул всички средства, които бяха събрани в кампанията през февруари, се изчерпаха (Всички финансови документи са качени в групата).

За да продължи лечението си в Турция, тя се нуждае от нови 50 000 лв. С тях ще бъдат покрити нови два курса химиотерапия, както и образни изследвания. Средствата трябва да бъдат събрани до 20-ти юни, когато Мария отново трябва да се върне в Турция и да продължи лечението си.

Отправям огромна молба към всички, които са съпричастни към нейния случай, да се активизираме и да й помогнем в тази трудна борба!“

IBAN : BG13STSA93000029248751 – в лева
BIC : STSABGSF
Титуляр: Мария Матева Панова
+359897885275
на този номер, личният номер на Мария, може да дарите по Revolut
PayPal : по имейл: mpanova1974@gmail.com 

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.