in

Момиче на 17 години изчезна край Варна. Притеснената майка моли за помощ

Колаж: "Нова Варна"

Момиче на 17 години е изчезнало. Казва се Ренета и е от с. Славейково, област Варна. Притеснената майка на Ренета моли за помощ в социалните мрежи и призова всеки, който я е виждал да подаде сигнал в полицията или да се свърже директно с нея

От медия „Нова Варна“ се свързахме с ОДМВР-Варна, откъдето потвърдиха, че сигнал в полицията е подаден, а момичето е в неизвестност от вчерашния ден.

Откриха изчезналата 17-годишната Ренета, която бе обявена за издирване край Варна

Ето и призивът на майката на 17-годишната Ренета:

„Здравейте, това е дъщеря ми Ренета на 17 години. Преди ден и половина вече изчезна от вкъщи – село Славейково, община Провадия, област Варна. Уведомих полицията и започна търсене“.

Майката се надява колкото се може повече хора да видят снимката на момичето и ако някой има информация за това къде се намира дъщеричката ѝ, да помогне.

„Моля, споделяйте публикацията, за да може максимално много хора да я видят и ако някой я е видял да се свърже с мен или с полицията. Това е личният ми номер: 0879904957. Благодаря ви предварително“, пише жената.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.