in

Инцидент с варненска кола край Бургас

Снимка: Мердин Берберов, "Нова Варна"

От ОДМВР-Бургас съобщиха за случил се пътен инцидент, с участието на три превозни средства, сред които и кола с варненска регистрация. Катастрофата се е случила край Бургас заради несъобразена с интензитета на трафика скорост и липса на дистанция

На 12-ти юни около 11.50 ч. на пътя Бургас – кв. „Сарафово“, поради движение с несъобразена с интензитета на трафика скорост и липса на дистанция, лек автомобил с испанска регистрация блъска намаляващия скоростта пред него товарен автомобил с варненска регистрация.

Колата с испанската регистрация е управлявана от 66-годишен бургазлия, а колата с варненската – от 54-годишен мъж от Обзор.

Вследствие на удара, варненската кола отскача напред и се завърта, удряйки странично намиращия се пред него друг лек автомобил с бургаска регистрация, който бил управляван от 50-годишен бургазлия.

Пробите за алкохол и наркотици и на тримата водачи са отрицателни.

Леко пострадали са: водачът на варненския автомобил и неговата 62-годишна спътничка, както и пътуващата в колата с испанска регистрация 65-годишна жена.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.