in

Варненският „Спайдърмен“ в действие: Събра погледите, опитвайки се да влезе в дома си (СНИМКИ)

Колаж: "Нова Варна"

Варненец събра погледите на свои съграждани в ж.к. Възраждане с опасна сутрешна акробатика. Жена разказа в социалните мрежи на какво е станала свидетел рано сутринта. Тя е заснела мъж, катерещ се по блок, в опит да стигне до апартамента си

Ето какво сподели жената:

„Излизам на терасата да пия кафе и какво да видя – Спайдърмен дошъл на ул. „Иван Кацарски“.

Остави на пейката ключове и телефон, след което тръгна да се катери по блока. Помислих отначало че е крадец, викам едва ли така на светло, че си остави и нещата. Опита се да влезе през прозореца. Не успя и реши да се върне.

Слезе, погледна си телефона, пробва си ключа, явно чипа му не работи и тръгна да звъни по всички звънци, докато не уцели един „състрадателен и помагащ“ българин, който без да попита кой е, директно му отвори. Поне аз не разбрах защо беше тази сутрешна акробатика, като можеше директно да звънне на някой звънец, но явно човека обича да му е трудно“.

Други варненци се пошегуваха в коментарите:

„Съобразителен е, не е искал да буди съседите си толкова рано“

„И после не съществувал Спайдърмен“

Снимка: Facebook/ж.к.Възраждане/Креми-В-Любо Георгиеви
Снимка: Facebook/ж.к.Възраждане/Креми-В-Любо Георгиеви
Снимка: Facebook/ж.к.Възраждане/Креми-В-Любо Георгиеви

Снимка: Facebook/ж.к.Възраждане/Креми-В-Любо Георгиеви

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.