in

Кирил Петков каза кога ще даде имунитета си (ВИДЕО)

Кадър: Facebook/Новините на NOVA

Съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков заяви, че преди комисията за имунитетите да вземе решение, той ще даде своя имунитет, за да се види, че не се използва като чадър

„Това, което видяхме е, че прокуратурата използва своята власт и като политическа бухалка. В моя случай, това, което мисля, че е най-разумно за цялото българско общество, е да създадем комисия с кратък срок. Мисля, че до 18 юли е предложението в момента, така че да няма удължение на срока просто така. До 18 юли да се вземат решения. Да се вкара цялата документация от прокуратурата в НС, да се освети, че се използват прокурорите като политически бухалки“, заяви съпредседателят на ПП Кирил Петков в кулоарите в парламента.

„Аз лично, преди комисията да вземе решение, ще дам своя имунитет, за да покажа, че тази комисия по никакъв начин не се използва като чадър“, обяви той.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.