in

Сестрата на пребит до смърт мъж: Убит е по зверски начин, събличан е, влачен е, ритан е в главата. Убиха го заради момиче (ВИДЕО)

Кадър: Vbox7/Здравей България

Жестоко убийство посред бял ден в парк в Берковица. Мъж на 37 години е пребит до смърт. Нападателите са били няколко, като само един от тях е задържан. Твърди се, че до фаталния край се е стигнало заради момиче. Самото момиче не е пряк очевидец на убийството

Напрежение сред жителите на Божурище. Причината – убийството на мъж посред бял ден в парка. По случая има задържан – 40-годишен мъж, срещу когото вече е повдигнато обвинение. Прокуратурата му наложи мярка за неотклонение „задържане под стража“ за умишлено убийство.

„Бил е убит по жесток и зверски начин, събличан е, влачен е, ритан е в главата, бил е нечовешки убит“, споделя сестрата на 37-годишната жертва пред Нова телевизия.

По думите ѝ причината за побоя е момиче, чийто баща е задържан за убийството. Тя не е била пряк свидетел на побоя.

Според майката на момичето бившият ѝ съпруг е бил провокиран от изказване на друг мъж, че убитият Петър е опипвал дъщеря му. Това обаче се оказало лъжа.

Местните настояват за максимална присъда за убиеца, както и за това подстрекателят да бъде задържан.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/