in ,

Мъж на мотор във Варна стъписа хората: Карал прав, говорел си сам и крещял на кучета (СНИМКА)

Кадър: Facebook/Виждам те КАТ-ВАРНА/R. Marinov

Варненци се оплакват от моторист, който по техни думи се държи неадекватно на пътя. Днес той е бил забелязан на няколко места във Варна, като в социалните мрежи бяха публикувани кадри от „интригуващите“ му изпълнения

Мъжът кара, изправен на мотора си, оглеждайки се с резки движения в различни посоки, включително и към небето. Някои варненци, коментиращи под видоклипа, се шегуват, че най-вероятно се оглеждал за НЛО.

На видео се вижда как при наближаването на автоподлез рязко се навежда и се повдига, повтаряйки същата „процедура“ няколко пъти, след което изпреварва бус.

Заснетото видео е от пътя за Златни пясъци, но други очевидци разказват, че са го видели и на други места в града, като карал по същия начин:

„Към 06:00 го засякох и пак караше така“

Засякох го на Макдрайв. Сам си говореше. Супер неадекватен е. Беше в някакъв филм“

„Към 7 часа на Автогарата спря на средата на пътя и започна да крещи и ръкомаха на кучетата там. Определено е дрогиран и не трябва да се движи по улиците така. Дано се вземат мерки навреме“

„Преди два часа беше по средата на кръстовището на Макдрайв. Пълен луд“

„Мислел си е, че си поръчва тротинетка, пък му пратили скутер и не знае как да го кара“.

Кадри: Facebook/Виждам те КАТ-ВАРНА/R. Marinov

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.