in

Откриха открадната кола от Варна: В нея имало 19-годишен съмнителен младеж

Снимка: МВР

Преди няколко дни в полицията във Варна е постъпил сигнал за откраднат автомобил. Дни по-късно превозното средство е намерено в Нови пазар. Младежът, който бил в купето, е 19-годишен от град Варна.

Противозаконно отнет във Варна лек автомобил и обявен за издирване бил установен в Нови пазар, съобщават от ОДМВР-Шумен за медия „Нова Варна“.

Сигнал в полицейското управление в града бил подаден на 16 юни. Съобщено било, че непознат на живущите на улица „Голо бърдо“ стои в лек автомобил и им изглеждал съмнителен.

На място веднага бил насочен полицейски екип. Установено било, че на улицата бил паркиран лек автомобил Дачия „Сандеро“ с варненска регистрация. В купето бил 19-годишен от Варна.

След справка било установено, че автомобилът бил противозаконно отнет и обявен за издирване на 15 юни от 03 РУ- Варна.

В хода на проведените допълнителни действия и съгласуване в разследващите случая автомобилът бил предаден на собственика му и свален от издирване.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.