in

Какво е накарало 21-годишния мъж да погълне смъртоносния половин литър антифриз?

Снимка: Мердин Берберов, "Нова Варна"

Вчера ви съобщихме за млад мъж, изпил смъртоносна доза антифриз. Става въпрос за половин литър от веществото, при положение, че дори 20 мл. от течността са достатъчни за настъпване на смърт. Оказва се, че младият мъж съвсем целенасочено е консумирал антифриза, за да се самоубие. Той е открит цели 17 часа след поглъщането на отровната течност

Младежът, изпил половин литър антифриз, е намерен 17 часа след поглъщането му. Това заяви в ефира на Нова телевизия д-р Сибила Маринова, началник „Анестезиология и интензивно лечение“ в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов”. Именно в тази великотърновска болница 21-годишният пациент е бил лекуван.

Смъртоносна доза: Младеж изпи голямо количество антифриз

Припомняме, че той прекара близо месец в реанимацията на лечебното заведение. Счита се, че 20 мл. от течността са смъртоносни за човешкия организъм.

Младият мъж бил приет в областната болница в кома, с нарушено дишане и с пряка опасност за живота в средата на месец май.

По думите на лекарите младежът много добре е знаел какво пие и го е направил с цел самоубийство.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/