in

Пак заловиха голяма група мигранти на АМ „Тракия“. Този път дори били в микробус без номера (ВИДЕО)

Кадър: бТВ

32 души са били натъпкани в микробус, който е в изключително лошо техническо състояние, без регистрационни табели, със спукани гуми. Шофьорът е избягал, като е оставил мигрантите, предимно млади мъже, на пътя. Някои от тях също са в много тежко състояние, заради нечовешките условия, в които са пътували.

Отново е заловена група мигранти на АМ „Тракия“ – на км 250 в посока София, малко преди Нова Загора. За това съобщи бТВ.

В бял микробус са открити около 32-ма души, млади мъже. Те твърдят, че са от Ирак. Пътували са наблъскани и някои са в тежко състояние.Двама от тях са в кома и са с опасност за живота.

На място пристигна Спешна помощ от Сливен, която ще отведе пострадалите в лечебни заведения. На по-леко пострадалите се акзава първа помощ на място.

Шофьорът е избягал. Бусът е без регистрационни номера. Претърпял е инцидент – счупено е стъклото му и са спукани предните гуми.

Предстои мигрантите да бъдат извозени до РУ – Нова Загора, където с тях ще работят служители от група „Миграция“, уточниха за bTV от полицията в Сливен.

Вижте още подробности във видеото тук:


По публикацията работи: Венета Николова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/