in

Бойко Борисов: Разбрах какви са истинските намерения на ПП-ДБ

Кадър: Vbox7/Твоят ден

По думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов ПП-ДБ целят да назначат навсякъде свои хора – министерства, агенции и регулатори. Според Борисов ПП-ДБ извършват „поголовна смяна на кадри“

„Вчера се запознах с Лена Бориславова и разбрах истинските намерения какви са – да управляват държавата еднолично както парламента, както законодателната власт, регулаторните органи“. Това заяви в кулоарите на НС лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Нали никой не се съмнява, че ротация няма да има. След снощните впечатления се прибрах и помолих да ми извадят записа от тяхното съвещание. Те правят това, което е в записа – поголовна смяна на кадри в министерствата, в агенциите, които изцяло контролират, сега искат и регулаторите”, каза още той.

„Говорих с Христо Иванов – малко им било времето от 7 дни, за БНБ, НЗОК, Сметната палата. Вече месец и половина няма механизми. Те само назначават своите хора навсякъде”, заяви Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ коментира още и това, че с ПП-ДБ споразумение няма.

„Най-правилното е да се подпише споразумение, което да ни придържа. Те правят всичко, което Делян Добрев предупреждаваше, а сега искат да командват и парламентарната ни група.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.