in , ,

Обявиха първия кандидат-кмет за Варна (ВИДЕО)

Снимка: "Нова Варна"

Днес лидерът на партия „Възраждане“ представи първия кандидат за кмет на гр. Варна инж. Коста Стоянов. Очаква се той да е основен опонент на сегашния градоначалник Иван Портних. В предходните парламентарни избори ПП „Възраждане“ бе втората по гласове самостоятелна политическа сила в града.

Кадър: Нова Варна

Коста Георгиев Стоянов е български политик от партия „Възраждане“. Народен представител в XLVIII народно събрание. Оглавявал е редица дирекции към община Бяла, бил е зам.-кмет и общински съветник във Варна.

Коста Стоянов е роден на 24 октомври 1974 г. в град Варна, Народна република България. Завършва промишлено и гражданско строителство в УАСГ – София и „Спортен мениджмънт“ в НСА.

На парламентарните избори през 2022 г. е кандидат за народен представител от листата на партия „Възраждане“, 5-и в 3 МИР Варна. Партията печели два мандата в 3 МИР Варна, но тъй като Костадин Костадинов решава да стане депутат от София. Следващият по ред, Юлиян Губатов, се отказва, и втория мандат печели Коста Стоянов.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/