in

Високо-технологична оранжерия за марихуана в центъра на Варна разкриха от полицията (СНИМКИ)

Снимка: ОДМВР-Варна пресцентър

Полицаите от Варна са „разбили“ оранжерия за наркотични вещества, намираща се в жилище на бул. „Чаталджа“. Оранжерията се отличава с изключително професионалната си изработка, както може да видите сами от снимките, предоставени за медия „Нова Варна“ от властите:

Снимка: ОДМВР-Варна пресцентър

Високо технологична оранжерия за отглеждане на наркотични вещества е разкрита, вчера от служители на Криминална полиция от Второ РУ, в центъра на града – на бул.“Чаталджа“.

По информация към момента, 26-годишен варненец, криминално проявен, осъждан е наел жилището с цел отглеждане на растенията от рода на конопа.

Снимка: ОДМВР-Варна пресцентър

При извършеното претърсване на имота, полицаите намерили около 50 растения, в различен стадий на растеж, професионално оборудване: напоителни системи, вентилатори, лампи, торове, палатки.

Срещу извършителя, който е в срок на условна присъда, за извършено подобно престъпление, е образувано досъдебно производство, което се ръководи от Окръжна прокуратура.

Публикувано от Венета Николова

Магистър по „Публична комуникация“ от ФЖМК към СУ „Св. Климент Охридски“. Варненка, майка на едно дете, работила в сферата на връзките с обществеността (PR).