Категории: България

Борисов разочарован от вчерашната среща: „Асен Василев дойде, пи кафе и отиде на среща с украинска посланичка“

Реклама

„Колкото по-бързо забравим срещата, толкова по-добре.“, заключи днес пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на Народното събрание. „Аз съм човек, който не обича да изнася неща от кухнята, но искам да засегна няколко теми.“ каза още той. А те са:

„Тази среща не произведе нищо освен още една разделителна линия – помпозната проява за издигане на кандидат-кмет на София. Асен Василев дойде, пи кафе и отиде на среща с украинска посланичка. В момент, в който трябваше да положим максимални усилия, за да изберем управленска програм и бюджет, доколкото разбрах г-н Василев ще е в Брюксел“, коментира той.

„Шефът на НАП ли е на Борисов, шефът на „Митниците ли е на Борисов? В момент, когато трябваше да положим усилия за бюджет и управленска програма, от нас се изисква само да натискаме копчето. Хубаво е председателят на ДАНС и ЦИК да предложат добри кандидати за заместници, за да не се оправдава правителството за забавена информация.

Лидерските срещи са лидерски, когато събират по 10-15 човека, става говорилня и там нищо не се решава. След говоренето снощи останах много озадачен. Два часа говорихме как да работи правителството по-добре. През тези години, в които управляваха даваха ли пари за детски градини, училища в София?

Това, че ще има такива срещи, не е лошо, защото ще се гледа и парламентарната програма. Габриел се въздържа да извадят парите от БЕХ, но те не се съгласиха“, заяви бившият премиер.

”Категорично осъждам поведението на „Възраждане“, свързано с агресията и провокациите и езика на омразата. Тези, които ги подкрепят, са български граждани и всеки може да си направи изводи дали да ги подкрепя. Темата „ГЕРБ-Възраждане“ не съществува и ние сме против това, което се случва във Варна и София, агресията, побоищата. Те гледат от това, което правеха протестиращите преди – хвърляйки яйца, свински уши, домати, ковчези. Тогава те бяха готини“, посочи Борисов.

По публикацията работи: Венета Николова

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Интервю с Коста Стоянов, депутат от ПП „Възраждане“: „Ние ще продължим да работим за по-добри условия за живот за всички българи“

На 24 септември, в студиото на „Нова Варна“, Георги Костов проведе интервю с Коста Стоянов,…

преди 9 часа

Ето кой качи снимка с футуристичния автомобил „Тесла Кибертрък“ във Варна

Припомняме, че преди две седмици автомобил, изглеждащ като идващ от бъдещето се появи във Варна…

преди 9 часа

Дрон откри изчезнало момиченце в гора в САЩ

Чудо се случи в Батън Руж, щата Луизиана, САЩ. Термовизионен дрон откри изчезнало 10-годишно момиченце…

преди 9 часа

Президентът на Спартак Варна със спешно изявление

Към редакцията на медия "Нова Варна" пристигна официално изявление от Павлин Николов, президент на Спартак…

преди 10 часа

Галена се подлага на операция и временно спира да пее

Попфолк звездата Галена слиза от сцената и временно спира да пее. Причината е, че се…

преди 10 часа

Коалиция ГЕРБ – СДС се регистрира за вота във Варна

ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни представители в 3 МИР -…

преди 10 часа