Категории: Спонсорирани

Най-вълнуващото музикално турне – Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour се завръща във Варна

Реклама

Лятото вече е в разгара си, но нямаш идея как да прекараш топлите слънчеви дни? Всичките ти приятели вече качват снимки от плажа, а ти само скролваш в социалните мрежи? В такъв случай имаме перфектно предложение за теб. Ако музиката е в кръвта ти и искаш да се заредиш с добро настроение, остави графика си в началото на юли свободен, защото на 4.07 Варна ще бъде домакин на най-вълнуващото музикално турне в страната – Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour.

От цели 3 години нашият град не е бил сред спирките на грандиозното турне и трябва да си признаем, че много ни липсваше. Емблематичният концерт ще започне в 19:00 ч. на Алея Първа на Южния плаж, но за нетърпеливите фенове организаторите са подготвили разнообразни изненади, които ще стартират още в 15:00 ч. Cornhole, дженга, Basket Bottle и джага са част от активностите, в които всички подранили ще имат възможността да се включат, в компанията на Стан, Стефи, Emil Conrad и Torino & Pashata. На разположение на посетителите ще бъде и специална Beauty зона, в която всеки може да оформи финалната си визия преди магичния концерт. Във фотобудката на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour феновете ще могат да позират пред интерактивно огледало и да запечатат момента. Специална сцена от Vivacom, носеща името „DJ пулт“ ще бъде на  разположение на всички тийнейджъри, които искат да придадат настроение сред публиката, като ги поздравят с любимите си песни. Хореографът на турнето Remi Toin пък ще отправи специално предизвикателство към публиката, минути преди началото на концерта. Какво ще бъде то? Ще разбереш само ако присъстваш!

Снимка: Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour

Точно в 19:00 ч. някои от най-популярните български изпълнители ще се качат на сцената във Варна, за да предизвикат незабравими емоции сред своите почитатели. V:RGO и EMIL TRF, DARA, Torino & Pashata, Михаела Маринова, Дара Екимова, Боро Първи, VICTORIA, DENI, Venda, VALL, топ DJ-ят на България – DJ Mascota и McP са готови да завладеят родното Черноморие със страхотно 3-часово шоу, включващо над 50 от най-зареждащите и популярни парчета. Remi Toin и танцьорите от SkyWalkers ще допълнят магията на концерта с невероятните си хореографии.

Най-вълнуващото лятно турне за 2023 г. ще бъде част от кампания “Искам да съм полезен…Рециклирай ме!”, част от семейството на събития #БезОтпадъци, която цели да ангажира повече млади хора да събират отпадъци след себе си и да рециклират. Партньор на инициативата е сдружение „BG Бъди активен“, чийто доброволци ще ангажират със забавни еко игри присъстващите преди концерта, предизвиквайки ги да открият жълтите арт инсталации под името  „Шишеяд“ около сцената, в които да изхвърлят своите бутилки.

Ние ще бъдем там, за да се забавляваме, да пеем и да танцуваме. А ти?

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Достигна ли българският туризъм нивата отпреди COVID пандемията?

Българският туризъм не е достигнал нивата отпреди COVID пандемията въпреки регистрираният ръст на посещения по…

преди 5 часа

Тир е аварирал край Кресненското дефиле: Образува се 10 км задръстване

Стана ясно, че тир е аварирал днес край Кресненското дефиле. Това е довело до задръстването…

преди 6 часа

Дъжд от голове на старта на новия сезон на АМФЛ-Варна

Квалификационните турнири, в които трябва да бъдат определени съставите на четирите лиги в новия 12-и…

преди 6 часа

Ето до какви заболявания може да доведе честата консумация на готова храна

Галина Рогожкина, ендокринолог в Скандинавския здравен център, заговори за здравословните проблеми, които може да причини…

преди 6 часа

Слабо земетресение в България

Слабо земетресение е било регистрирано днес на територията на България. Трусът е бил край Ихтиман.…

преди 7 часа

Двама души изгоряха при пожар в къща в България

Обгорените тела са били намерени под останките на изгоряла кирпичена къща. Все още се установява…

преди 7 часа