in

Младеж падна в река Искър: Издирват го

Снимка: Google Street View

Младеж на 19-годишна възраст е паднал в река Искър, в района край с. Чомаковци, Плевенско. Това се е случило през вчерашния ден, като все още тече издирването му.

Служители от районната служба в Червен бряг издирват 19-годишен, паднал в река Искър край село Чомаковци. Сигнал за кризисната ситуация е бил подаден вчера в 13:39 часа на телефон 112 от жена, съобщи за БТА старши експерт Мариана Цветкова, говорител на Областната дирекция на МВР в Плевен.

Младежът е потънал при изкуствено направена бетонна преграда между източния и западния бряг на реката, при временния мост на село Чомаковци. 19-годишеният е от село Горник, уточни Цветкова. Разпитани са свидетели на инцидента.

Извършва се претърсване на района от екипи на сектор СОД при Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Монтана. Уведомен е дежурен прокурор при Окръжна прокуратура в Плевен.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/