in

Млад мъж се удави пред очите на приятелите си

Снимка: Google Street View

Мъж на 29 години се е удавил на неохраняема плажна зона в Равда. Негови приятели разказали, че той само скочил от кей в морето, след което започнал да ръкомаха и вика за помощ. Докато приятелите му намерят помощ обаче, мъжът вече се бил удавил

На 3-ти юли около 15.20 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение за това, че в района на кея на централния плаж в с. Равда, срещу хотел, на неохраняемата плажна зона, е открито тялото на 29-годишен мъж от Чирпан, съобщават от бургаската полиция.

По думите на приятелите му (двама 49-годишни мъже) чирпанлията скочил самостоятелно от кея, но попадайки в морето започнал да ръкомаха и вика за помощ.

Докато намерят такава 29-годишният мъж се удавил. Тялото му е откарано в отделение „Съдебна медицина“ при УМБАЛ – Бургас за извършване на аутопсия. Работата по случая продължава.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.