in

Обявиха колко свободни места остават в детските градини във Варна: Записването на приетите деца започва от днес

Снимка: Pixabay

От Община Варна съобщиха за медия „Нова Варна“, че остават 158 свободни места в детските градини във Варна след трето класиране. Записването започва днес и приключва на 7-ми юли

158 свободни места за първа възрастова група в общинските детски градини остават свободни след трето класиране, съобщиха дирекция „Образование и младежки дейности“ към Община Варна.

Вече са обявени резултатите от третото класиране. Записването на приетите деца започва от днес – 04.07.2023 г. и приключва на 07.07.2023 г.

След приключването на електронния прием започва периодично обявяване на свободни места за всички възрастови групи в детските градини. Те ще бъдат оповестявани в рубриката „Актуално“ на този адрес, както и в сайтовете на забавачките. Кандидатстването е на място чрез подаване на заявление до директора на детската градина, а класирането се извършва по входящ номер, посочват от ресорната дирекция.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.