in

Смразяващо разкритие за мистериозно загиналите моряци край Варна: Телата им били в тръба

Снимка: Пристанище Варна

Припомняме, че двама руски моряци загинаха на кораб във водите край Варна. Оказа се, че телата им са се намирали в тръба в тюрма. На кораба е имало общо 14 души екипаж, като всички са руснаци

Както вече съобщихме двама моряци на 32 и 58 години (руски граждани) са загиналите моряци на борда на драгажния кораб Milford. Сигнал за инцидента е подаден след 21 ч. вчера.

Трагедия във водите край Варна: Има смъртни случаи

„Как са попаднали там, всмукване ли е, сами ли са влезли и какво правят там – това е работа на следствените органи”, заяви днес шефът на дирекция „Морска администрация – Варна“ капитан Валентин Енчев.

Подробности за загиналите моряци край Варна

Единият от моряците е бил готвач, а другият рулеви. Телата им са извадени от тръбата от пожарникари. Назначени са съдебно-медицински експертизи за причини за смъртта.

Корабът е пътувал от Бургас за Констанца. Екипажът му се състои от 14 души, като всички са руснаци.

Към този момент плавателният съд се намира на пристанището във Варна, където ще остане, докато приключи разследването на инцидента.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.