in

Истински хит в мрежата: Родни пожарникари затанцуваха, за да поздравят 8-годишно момиченце (ВИДЕО)

Колаж: "Нова Варна"

Наскоро пожарникари от град Казанлък заснеха един видеоклип, който се превърна в сензация в социалните мрежи. В клипа пожарникарите танцуват, за да отправят поздрав към 8-годишната Славена от Пловдив, по повод нейното завършване на 1-ви клас.

Оказва се, че момиченцето е сред най-големите фенове на националния отбор по пожароприложен спорт, а пожарникарите танцуват на любимата й песен.

Момчетата от клипа са носители на национални рекорди по пожароприложен спорт и са донесли десетки медали на България.

С поредните три златни медала, се завърнаха буквално преди дни от Словакия.

„Това за нас наистина беше голяма радост, защото Сиси е наша фенка. Тя следи нашите изяви – на националния отбор. Ние направихме поздрав за нея, който всъщност се превърна в хит“, разказва пред Нова телевизия пожарникарят, който е записал видеото – Йордан.

„По-често тренираме и много по-малко танцуваме. Главно тренираме и си извършваме служебните задължения“, признава друг пожарникар, участвал в клипа.

Мъжете казват, че много се радват, тъй като са имали възможност да усмихнат едно дете. Те разказват още, че пожароприложният спорт е доста атрактивен.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/