in

Отново се отложи лидерската среща между ГЕРБ и ПП-ДБ

Кадър: Vbox7/Новините на NOVA

Припомняме, че вчера ГЕРБ-СДС отмениха коалиционна среща с ПП-ДБ. Днес отново се стигна до отлагане на въпросната лидерска среща.

Срещата между лидерите на ГЕРБ и „Продължаваме промяната“ – „Демократична България“ се отлага отново. Това стана ясно от изказване на съпредседателя на коалицията Христо Иванов.

ГЕРБ-СДС отмениха коалиционна среща с ПП-ДБ: Христо Иванов се надява да става въпрос за „някакво логистично затруднение“

Пред журналисти в кулоарите на НС Христо Иванов посочи, че причините за поредната отмяна са „логистични съображения“ в ГЕРБ, но без да конкретизира какви точно.

Въпросът е да има структуриран процес по вземане на решения, да има ясни ангажименти какво сме се разбрали и как се случват нещата, и как се изпълняват ангажиментите. Това важи и за двете страни, каза Иванов и призова не само да има среща сега, но и да се придържат към уговорката да има редовни срещи.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.