in

Голяма трагедия: Две момчета се удавиха в река Осъм. Отишли да плуват със свои приятели

Снимка: Pixabay

Полицията проведе издирване на две момчета от град Летница на 17-годишна възраст, за които се смятало, че са се удавили в река Осъм. Момчетата са открити, но за съжаление мъртви. Оказа се, че общо четири деца са отишли да се къпят в реката, като две от тях са подали сигнал за давещите се техни приятели

Инцидентът в реката е станал вчера около 16:30 ч. в близост до моста от Летница за село Крушуна, съобщи заместник-кметът на Летница Иван Иванов.

По-късно днес с помощта на водолаз са открити и извадени телата на 17-годишните момчета, които се издирваха в река Осъм край Летница. Това съобщи заместник-кметът на общината Иван Иванов.

Стана ясно, че четири деца са отишли да се къпят в реката. Две от тях са започнали да се давят, а другите са подали сигнал в Спешна помощ, след което е започнало издирването на младежите, информира БТА.

По случая е образувано досъдебно производство и е започнало разследване на инцидента, информираха от Окръжната прокуратура.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/