in

Какво откриха в стая за персонала на наш аквапарк?

Снимка: Pixabay

На интересни находки са се натъкнали полицаите от Приморско тази нощ, претърсвайки стая в корпуса за персонал на аквапарка в черноморския град. Цял коктейл от наркотици е държал криминално-проявен, 24-годишен работещ в увеселителното заведение в служебното помещение, обитавано от него. Ето и подробностите, които съобщиха от ОДМВР-Бургас за медия „Нова Варна“:

Снощи около 02.10 ч. служители от Районно управление – Приморско извършили проверка в стая в корпуса за персонал на аквапарка в Приморско, разположен на ул. «Фрегата», обитавана от 24 годишен криминално проявен мъж от Враца. Там те намерили и иззели: гриндер със зелена тревна маса / марихуана/, електронна везна с остатъци от бяло прахообразно вещество /кокаин/, пликче с остатъци от бяло прахообразно вещество /кокаин/, сгъваем нож с остатъци от бяло прахообразно вещество /кокаин/, железен бокс, телескопична желязна палка, сумата от 4 400 лв. и 750 евро, лаптоп без зарядно, три часовника, два мобилни телефона и чифт слушалки.

Работата по цялостно изясняване на престъпната дейност на мъжа продължава от служители на Районон управление –Приморско.

Публикувано от Венета Николова

Магистър по „Публична комуникация“ от ФЖМК към СУ „Св. Климент Охридски“. Варненка, майка на едно дете, работила в сферата на връзките с обществеността (PR).