Категории: България

Емили Тротинетката обяви кога ще сменя пола си: За целта получила подарък 10 000 евро от своя приятелка транс жена (СНИМКИ)

Реклама

На рождения си ден (8 юли) Емили Тротинетката, която наскоро заживя във Варна, получи голям подарък. Нейна приятелка ѝ дала цели 10 000 евро, които да използва за смяна на пола.

Грандиозният подарък за Емили е направен от транс жена, която решила да помогне на Тротинетката да осъществи мечтата на живота си – да си направи операция за смяна на пола.

„Имам си парички! Пълна съм с щастие! Но тези парички не са мои! Тези парички са необходими за операцията ми за смяна на пола!“, написа наскоро Тротинетката във Фейсбук.

Пред „България Днес“ русокоската от Плевен сподели, че от дете искала да се подложи на такава операция, но майка й се възпротивила. „Но най-късно до есента ще се превърна в това, което съм се чувствала винаги – биологична жена“, обещава Емили. Тя уточнява, че за въжделената цел е избрала най-добрата клиника за смяна на пола в Сърбия, въпреки че доскоро планираше да се префасонира у нас.

„Хора! Няма по-щастлива от мен на Земята! Вече се сдобих с необходимата сума за операцията ми за смяна на пола! Днес получих като подарък и дарение сумата 10 000 евро или 20 000 лв. Парите са в сметка! Те са от моя много близка приятелка, която е транс жена и се казва Габриела Занкова на 54 години от София“, разкри Емили.

Тя уточни, че Габриела била „в началото на транспрехода и се феминизира скоротечно. Очаква се до една година да бъде прекрасна транс дама!“, написа още Тротинетката. „Изключително съм благодарна, че точно в този момент се намери човек с истинско сърце, който да ми помогне!“, ликува с пачките Емили.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Рано в неделя спират тока в този район на Варна

На 22.09.2024 г. В периода 7:00 ч. до 16:00 ч. Поради профилактика на съоръженията за…

преди 5 минути

Извънредно пътуване на премиерът Главчев до САЩ

Министър-председателят Димитър Главчев заминава за Съединените американски щати, където ще участва в Срещата на върха…

преди 11 минути

Пригответе се за облачно време по Черноморието тази събота

Според прогнозата на НИМХ днес по Черноморието ще има значителна облачност, но въпреки това дъжд…

преди 3 часа

Ще осветят в зелено щаба на ВМС във Варна

Щабът на ВМС ще бъде осветен в зелено в подкрепа на хората, страдащи от митохондриални…

преди 17 часа

Временно затварят за посетители басейн във Варна

От днес (20 септември) до 24 септември (вторник) басейн "Алекси Алексиев" ще бъде затворен за…

преди 17 часа

Смерч вилня в Югоизточна България

Смерч вилня в Югоизточна България. Явлението беше наблюдавано днес до село Резово, община Царево, област…

преди 17 часа