in

Търсят телата на две деца в язовир „Камчия“. Как се е стигнало до трагичния инцидент?

Снимка: Pixabay.com

Продължава издирването на две деца, които най-вероятно са се удавили в язовир „Камчия“ вчера. До трагичния инцидент се е стигнало като пет деца влизат във водата по време на семеен пикник. За съжаление, родителите успяват да спасят само три от децата.

Водолази издирват две момичета – на 9 и 14 години, потънали в язовир Камчия в близост до сунгурларското село Подвис. Децата влезли да се къпят около 15 часа, съобщават от бургаската полиция.

Край язовира на пикник са били две семейства с общо пет деца. Малчуганите влезли да се къпят, като в един момента и петте започнали да се давят. На виковете им за помощ реагирали близките им, но успели да извадят само три от децата.

Издирването на останалите две – момиче на 9 години от с. Везенково и друго на 14 години от с. Подвис продължава от водолази от РДПБЗН – Бургас.

По публикацията работи: Венета Николова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/