in

Читателка на медия „Нова Варна“: Откраднаха колата ми във „Възраждане“. Моля за съдействие ако някой я е виждал (СНИМКИ)

Снимка: А. Димова

Читателка на медия „Нова Варна“ се свърза с екипа ни, във връзка с откраднат автомобил. Кражбата се е случила във „Възраждане 2“.

Колата е с цвят сив графит, номера е В2810ВТ. Отличителен белег е, че задният ляв прозорец е с скъсано фолио и не се вдига напълно. Автомобилът е бил спрян за две минути на ул. „Блян“, пред магазин. Двигателят не е бил спрян, а колата не била заключена.

„Бихте ли ми помогнали като качите публикация в страницата си, с цел откриване на свидетел или някой ако я види“, казва жената пред екипа ни.

Медия „Нова Варна“ се свърза с ОДМВР-Варна, откъдето съобщиха, че към настоящия момент превозното средство все още не е намерено и има образувано досъдебно дело за случая.

Снимка: А. Димова
Снимка: А. Димова

Снимка: А. Димова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/