in

Арестуваха модела Джиджи Хадид за притежание на наркотици

Кадър: Youtube/E! News

Световноизвестната манеканка Джиджи Хадид е била арестувана на Каймановите острови, след като в багажа ѝ са открити наркотици. У нея е била открита марихуана. Хадид вече е освободена от ареста

Съобщенията сочат, че моделът и неин приятел са пристигнали с частен самолет и се твърди, че митническите служители са открили „ганджа и прибори, използвани за консумация на ганджа“ в багажа им, съобщава изданието Мирър.

Твърди се, че тя е започнала пътуването си на 10 юли и е била арестувана на международното летище „Оуен Робъртс“.

Местното издание „Cayman Marl Road“ съобщава, че двамата са били отведени в Центъра за задържане на затворници, преди да бъдат освободени под гаранция.

Изданието твърди, че дуото е било обвинено на 12 юли по време на явяване в съда. Посочва се, че двамата са се признали за виновни и са били глобени с 1000 долара, но според информацията няма да им бъдат повдигнати обвинения.

Оттогава представител на модела е заявил пред „Мирър“: „Джиджи пътуваше с марихуана, закупена законно в Ню Йорк с медицински лиценз. От 2017 г. насам тя е законна за медицинска употреба и в Гранд Кайман. Досието ѝ остава чисто и тя се наслаждаваше на остатъка от времето си на острова“.

Оттогава източник е заявил пред TMZ, че наркотиците всъщност не са били открити в личната чанта на Джиджи, а се съобщава, че са били в една от чантите на друг пътник. Въпреки това, тъй като частният самолет е бил на нейно име, се казва, че цялото съдържание на пътниците става нейна отговорност.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/