in

Варненка е недоволна от ремонт във Варна: „Имаме циментирани дървета, потрошена площадка и разбити стари тротоари“ (СНИМКИ)

Снимки: Г. Янева

Припомняме, че в началото на седмицата бе обявено, че са приключили ремонтните дейности на три междублокови пространства във Варна

Първото е заключено в карето между ул. „Тодор Влайков“, ул. „Христо Македонски“, ул. „Константин Доганов“ и ул. „Филип Тотю“. Второто се намира между ул. „Хаджи Димитър“, ул. „Пирин“, бул. „Сливница“, ул. „Г.С.Раковски“ , а третото – между ул. „Патриарх Евтимий“, ул. „Дунавски лебед“, ул. „Български орел“ и бул. „Владислав Варненчик“. Това съобщи днес Христо Иванов, зам.-кмет на Община Варна.

Във Варна ремонтираха три междублокови пространства: Работи се и по улици, които ще станат част от „зелената зона” (СНИМКИ)

Днес обаче, читателка не медия „Нова Варна“ се свърза с екипа ни, за да изкаже недоволството си във връзка с ремонта на едно от междублоковите пространства.

„След като обявиха, че е приключил ремонтът между ул. „Константин Доганов“, ул. „Филип Тотю“, ул. „Тодор Влайков“, в резултат на това сега имаме циментирани дървета, потрошена площадка и разбити стари тротоари с хвърлена отгоре пръст, та да станат градинки. Това е срамно“, казва жената, споделяйки и снимки от мястото на извършения ремонт.

Снимка: Г. Янева
Снимка: Г. Янева
Снимка: Г. Янева
Снимка: Г. Янева
Снимка: Г. Янева
Снимка: Г. Янева
Снимка: Г. Янева

Този сигнал е изпратен за рубриката “Твоята Варна”. Свой сигнал в “Твоята Варна” можете да изпратите чрез платформата – signali.novavarna.net , както и по имейл на press.novavarna@gmail.com .

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.