in

Мъж от Североизточна България укривал хероин в пералня и ваза

кадър: ОДМВР-Силистра

В Североизточна България са разкрили престъпната дейност на мъж, който продава и разпространява наркотици. Силистренецът е на 26 години, като наркотиците били скрити във ваза, стара пералня и електронна везна. Освен трева, мъжът е продавал и хероин.

26-годишен е задържан за притежание на наркотици. В условията на неотложност вчера около 18:30 часа били предприети изследователски действия в частен имот в Дулово, обитаван от мъжа, съобщават от МВР-Силистра.

При претърсване на прилежащ към имота гараж криминалистите намерили два вида наркотици, укрити в стара пералня, както и електронна везна.

Иззети са 24 единични дози канабис с общо тегло 30 гр. и 37 дози хероин, тежащ 152 гр., разпределени в прозрачни полиетиленови пликчета.26-годишният е задържан в полицейския арест за срок до 24 часа.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/