Категории: Спонсорирани

Нов мебелен магазин във Варна: МебелМаг

Реклама

Всеки, който иска да обнови обзавеждането на своя дом или офис, би трябвало да знае за новия мебелен магазин във Варна – МебелМаг. Магазинът предлага богат избор от качествени мебели за всички видове пространства у дома и е мястото, където вашите интериорни идеи могат да се превърнат в реалност.

Къде се намира МебелМаг във Варна?

Новият мебелен магазин МебелМаг във Варна може да бъде открит на адрес Варна, ж.к. Кайсиева градина бл. 248. Можете да ги посетите през работните дни от понеделник до петък между 10:00 ч. и 19:00 ч., както и през уикенда – събота от 10:00 ч. до 19:00 ч., а неделя от 10:00 ч. до 17:00 ч. Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с тях по телефон на номер 0700 50 555 или да им напишете на електронната поща varna@mebelmag.bg.

Снимка: МебелМаг

2. Какво обзавеждане ще намерите в магазина на МебелМаг във Варна?

За дневната

МебелМаг във Варна предлага множество опции за обзавеждане на вашия хол или всекидневна. В мебелния магазин ще откриете разнообразие от секции, дивани, канапета и маси за кафе, които ще преобразят вашата всекидневна и ще я направят идеалното място за почивка. Всеки артикул е внимателно подбран, за да отговаря на вашите високи стандарти за качество и естетика.

Снимка: МебелМаг

Кухненско обзавеждане

Специалистите от екипа на магазина знаят колко важна е кухнята във всеки дом. В този нов мебелен магазин във Варна ще намерите широка гама от кухненски мебели, включително кухненски шкафове, маси и столове, всички от които са създадени с цел да предложат функционалност и стил. Всичко е изработено с внимание към детайла, за да се превърне вашата кухня в уютно и практично пространство.

Снимка: МебелМаг

Мебели за спалня

МебелМаг разбира колко важно е вашата спалня да бъде място за отдих и почивка. В магазина във Варна ще намерите всичко необходимо за вашата спалня – спални комплекти, гардероби, табла за легла, нощни шкафчета и още много други, които ще направят вашата спалня оазис на спокойствие и комфорт.

Снимка: МебелМаг

Мебели за детска стая

Децата също заслужават красиво и функционално обзавеждане. Ще откриете детски легла, шкафове, бюра, полици и още много други, създадени с мисъл за безопасността и удобството на вашите деца.

Обзавеждане за офис

Не на последно място, предлага и мебели за офис. Можете да изберете от различни модели бюра, столове, шкафове и други, които ще направят вашата работна среда по-продуктивна.

За тези от вас, които предпочитат онлайн пазаруване, МебелМаг има и нов удобен уебсайт, където можете да разгледате всички предлагани продукти и да ги поръчате директно. Така може да направите своя избор удобно от вашия дом.

Новият мебелен магазин МебелМаг във Варна е мястото, където може да намерите всичко, което ви трябва за обзавеждане на вашия дом. Независимо дали търсите мебели за дневна, кухня, спалня, детска стая или офис, ще откриете богат избор на качествени продукти на разумни цени.

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Ще осветят в зелено щаба на ВМС във Варна

Щабът на ВМС ще бъде осветен в зелено в подкрепа на хората, страдащи от митохондриални…

преди 5 часа

Временно затварят за посетители басейн във Варна

От днес (20 септември) до 24 септември (вторник) басейн "Алекси Алексиев" ще бъде затворен за…

преди 5 часа

Смерч вилня в Югоизточна България

Смерч вилня в Югоизточна България. Явлението беше наблюдавано днес до село Резово, община Царево, област…

преди 5 часа

И утре продължават довършителните работи по настилката на ул. „Прилеп“ във Варна

Ремонтните дейности в местност "Пчелина" продължават и утре, научи медия "Нова Варна". Припомняме, че за…

преди 5 часа

От МВР обявиха колко средства са постъпили от наложени наказания по Закона за движение по пътищата от 13 до 19 септември

От пресцентъра на МВР предоставиха за медия "Нова Варна" обобщени резултати от специализираната полицейска операция…

преди 5 часа

Гигантско бебе пингвин изуми всички с размерите си: Тежи колкото майка си и баща си взети заедно

Кралското пингвинче Песто е необичайно голямо. Неговите размери го превърнаха в истински хит в социалните…

преди 5 часа